Никола Димитров пак настрада на Твитер (ТВИТ НА ДЕНОТ)

Ниту еден коментар со поддршка за министерот за надворешни работи на неговиот најнов твит.

Голем дел од коментарите не се за пред малолетници

SHARE

2 Коментари

Comments are closed.