Николов: Низ солзи пеевме за страдањата… Заев ќе биде уапсен за предавство

Првиот човек на Македонското меѓународно движење за човекови права (ММДЧП) од Канада нема да запре со својата борба се додека премиерот Заев не биде уапсен за предавство.

“Сите #македонски песни пеат за #Македонија,не за “#СевернаМакедонија”. Израснавме со песни за трагичната поделба на МАКЕДОНИЈА. Низ солзи пеевме за страдната историја на #Македонците. #Заев,нема да запрам додека не бидеш уапсен за предавство”, пишува Николов кој води потекло од Егејска Македонија а ги користи хаштазите #НашетоИмеЕМакедонија и #НикогашСеверна.

SHARE

5 Коментари

 1. Ne samu uapsen ke mu go dadat na bugarite kako otrov da moze celo bugarsko pleme da se otrue taa gnasna bugarska mafija zajacka bolest

 2. БОРБАТА ЗА МАКЕДОНИЈА ВО ФАЗИ:

  1. Неуспешен референдум,
  2. Итно поништување на договорот,
  3. Делегитимирање на предавничката власт,
  4. Предвремени избори,
  5. Офанзива во ООН за враќање на изгубеното,
  6. Одговорност за сите учесници во сценариото,
  7. Севкупен рестарт на државата!

  ЌЕ ПОБЕДИМЕ!

Comments are closed.