Николов: Заев во секој случај ќе заврши во апс

#Заев ги разгледувал сите опции и се мислел дали да поднесе оставка како незаконски инсталиран премиер, пишува лидерот на Македонското меѓунсро. Во превод: неговите газди од САД се мислат дали уште им треба најголемиот предавник во историјата на #Македонија или да го пуштат низ вода. Во секој случај Зоки, ќе одиш во АПС https://t.co/WwGABDwOjL

SHARE