На само неколку денови од гласањето за градоначалник на Охрид, СДСМ и Константин Георгиески, во доцните вечерни часови асфалтираат улици, јавува Охрид 24.

Од порталот сметаат дека е ова дел од кампања на кандидатот за градоначалник и потсетуваат дека Антикорупциската комисија пред изборите најави дека во периодот од распишување до оддржување на изборите не смее да се почне било каква изградба на објекти со буџетски и јавни средства.

SHARE

Оставете коментар