Нов граничен премин кон Косово пуштен во употреба (ВИДЕО)

Граничниот премин Стреизмир-Рестилица на македонско-косовската граница на планината Кораб одд вчера до 20 август ќе биде отворен за туристички цели.

На отвоперањето присуствуваа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со косовскиот министер за внатрешни работи Екрем Мустафа, јави Макфакс.

SHARE