Нов вознемирен функционер на СДСМ, не му пасува клучот од комитетот (ВИДЕО)

Претседател на локална организација на СДСМ во село Лисичани општина Пласница се жали дека некој му ја сменил бравата од неговата (на СДСМ) канцеларија и не може да влезе во партиските простории.

Бара да реагира МВР но не полицијата од Кичево која што е надлежна туку други полицајци.

Привезок од кој се смее ликот на вицепремиерката Шеќеринска не помага, клучот навистина не пасува на новата брава.

Целото видео на линкот на трибуна.мк

https://tribuna.mk/video-termojadren-skandal-vo-selo-lisichani-opshtina-plasnica-na-partiski-aktivist-na-sdsm-mu-ja-smenile-bravata-od-shtabot-i-sega-kluchot-ne-mu-pasuva/

SHARE

Оставете коментар