Нова „бомба“ за сексуалните аспирации на Заев кон „Шарените“ и коалиционерите (АУДИО)

Нова аудио бомба е објавена денеска на Јутјуб а во неа се слуша гласот на Зоран Заев како најавува сексуални активности со мајките на членовите на неговите партнери од политичките партии и невладиниот сектор.

Во материјалот тој вели дека ќе соберел и “шарени” , и шуто и рогато и после “мамата ќе им ја ебел” на цела коалиција.

Заев во бомбата вели дека тој лично ги регистрирал невладините организации.

Интегрален транскрипт:

Зоран Заев: Шарена револуција 4.8%

XX:Која шарена револуција, тие не се партија бе. Да се формираат како партија тие …

Зоран Заев: Не може да се формираат јас го регистрирав тоа, кај ќе се формираат

XX:Како ти го регистрира,

Зоран Заев: Па го регистрирав, шарена коалицијата ќе биде кога ќе излеземе

XX:Шарена коалиција а?

Зоран Заев: Се ќе соберам на купче и шуто и рогато. Све

XX:И после ќе ги пуштиш низ вода

Зоран Заев: После мамето ќе им го ебам, сите што ќе влезат кај мене во коалиција

SHARE