Нова урнебесна пародија со СДСМ (ВИДЕО)

На социјалните мрежи вечерва се појави нова пародија која ја објаснува состојбата во СДСМ.

За разлика од видеото од пред три дена кое беше од филм за крајот на Адолф Хитлер и нацизмот новиот видео е со познатиот шпански актер Хуан Хоја Борха.

SHARE