Новата нормалност стана катастрофална реалност (ВИДЕО)

Македонија е на врвот во регионот по број на смртни случаи и достигнува рекорди во регионот по новозаболени.

“Тоа не може да биде новата нормалност, тоа е новата катастрофа за Македонија.
Одговорноста има име.
Филипче е виновен!
Заев е виновен!”, пишува потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски презентирајќи го видеото кое укажува дека Македонија е во исклучително тешка ситуација споредено со сите свои соседи и други европски држави.

За жал, Македонија е на врвот во регионот по број на смртни случаи и достигнува рекорди во регионот по новозаболени.Тоа…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Saturday, 6 June 2020

За жал, Македонија е на врвот во регионот по број на смртни случаи и достигнува рекорди во регионот по новозаболени.Тоа…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Saturday, 6 June 2020

SHARE