Нови пораки од ММДЧП за референдумот

Македонското меѓународно движење за човекови права (ММДЧП) од Канада ја промовираше новата порака за престојниот референдум.

Најновите билборди за кампањата на ММДЧП се со пораката „Нашето Име Е #Македонија“!

Во нив се поставува прашањето “КОЈ ВИ ДАДЕ ПРАВО ДА ГО МЕНУВАТЕ НАШЕТО ИМЕ И ИДЕНТИТЕТ и веднаш се дава одговорот #НашетоИмеЕМакедонија #Бојкотирам”.

Пораките на една од највлијателните организации на Македонците во светот е придружена со хаштазите #Macedonia #ArrestZaev #Bojkotiram #АпсетеГоЗаев #Бојкот #Бојкотираме #СДСМ #ВМРО #ЕУ #НАТО #NATO #OurNameIsMacedonia

SHARE

Comments are closed.