Новинарот на „Ла Верита“ за „Рекет“ ( ЖИВО)

Ларис Гејсер, кој во италијанскиот „Ла Верита“, минатата недела објави видео и аудио снимки за рекетот од 1,5 милиони евра за денеска најави дека ќе изнесе нови факти за случајот во живо на Каподистриa во 11 часот.

„Македонијо! Утре, 13 август во 11 часот, на Радио Каподистри. Во центарот на нови факти директно од студио“, напиша новинарот Гејсер на Фејсбук.

Прилогот на Ларис Гејсер тука.

SHARE