Новинарот Зиков иден финасиски директор на МЕПСО!?

Новинарот и директор на неделникот „Капитал“ е предложен за директор на финансии и комерција во МЕПСО, дознава „Фокус“.

Тој и претходно беше предложен за оваа позиција но во август 2017 година, но ја врати поканата и како што и напиша тогаш поради „многу пизма и зли мисли“ за него и неговото семејство.

SHARE