Новиот поглавар “нападнат” во ИВЗ, “хулиганите се со Заев” (ВИДЕО)

Претставникот на ИВЗ Муамер Вејсели ги негира медиумите кои прашуваат дали во ИВЗ бил физички нападнат новиот поглавар на ИВЗ Скендер Бузаку кој врз основа на фалсификуван документ е назначен од судот во Скопје.

“Ние во ИВЗ немаме насилници, тие се со премиерот” вели Вејсели кој го обвини Заев за прекршување на законите и порача дека со него нема правда во Македонија.

SHARE

2 Коментари

Comments are closed.