Ново ремек дело на фотографот познат како 2С (ФОТО НА ДЕНОТ)

Новото ремек фотографско дело на уметникот Стојан Стојановски познат како 2С се вика “Преспанско лево, Охридско десно”.

Невидена комбинација од бои над двете најубави езера во Македонија.

SHARE