Новото име на Македонија го промени цел Балкан

Бугарскиот политолог Димитар Бечев објавува нова мапа на Западен Балкан по промената на македонското име.

Бечев се шегува но и упатува на апсурдноста на спорот за името.

SHARE

Comments are closed.