Објавен носечкиот саундтрак од ,,Ругање со Христос” (ВИДЕО)

“Од сопственото униние сме восхитени” и “По беспаќата на бесрамот” се вели во стиховите од насловната нумера од филмот “Ругање на Христос” на Јани Бојаџи чие видео е објавено на јутјуб.

Авторот на песната ,,Расеани” легендарниот Горан Трајкоски повторно се надминал себе си со прекрасна музика, текст и изведба.

Видете и чујте сами

SHARE