“Објавена снимка од телефонот” на Катица Јанева (ДПЛ)

На социјалните мрежи се појави видео снимка за која што се тврди дека е од телефонот на Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева.

На видеото се гледа како Јанева во придружба на женско лице доаѓа најверојатно до камера која што ја снима и изгледа дека Специјалната обвинителка не е свесна дека земањето на апаратот и одењето е снимено со нејзиниот телефон.

За тие што не го гледале филмот “Чарлиеви Ангели” за трите обвинителки на СЈО каде што се наоѓа и ова видео легитимно е прашањето како се случило снимка од телефон на Јанева да се најде на интернет.

Во првата верзија на овој текст беше пренесено дека се работи за снимка од телефонот на Катица Јанева и беше поставено прашањето за безбедноста на нејзиниот телефон и сите материјали и документи на СЈО.

Всушност се работи за видео кое е дел од документарец во кој се наоѓа видеото кое на социјалните мрежи беше претставено како снимка од нејзиниот мобилен телефон.

SHARE

2 Коментари

  1. Е добро ме насмеавте, значи “““как тебја зовут? менја зовут свински бут“““ била пробиена!!!!
    Лице кое нема елементарни знаења за техничка, безбедносна и општа култура, лице кое е инсталирано од страна на каубојите+фрицовите да не дупи како знае и умее, а ние како храбри Македонци сето тоа стоечки и достоинствено го издржиме, замислете била снимена и “пробиена“!!!
    Ова ви е еден од најдобрите вицки за 2018г.
    Знаете ли вие дека целиот безбедносен столб односно испоставата на АлЦИАда во Македонија е пробиена а не пак таму некоја си…
    Туку на снимката се гледа ли колку кг мозок има дотичната?

Comments are closed.