„Оние што пред неколку години, осомничени за петкратното убиство кај Смилковскоп Езеро, до судот од притвор беа спроведувани со лисици на рацете и придружувани од затворската полиција, специјалните единици на МВР, денес, 7 години потоа, бранејќи се од слобода, излегоа од Кривичниот суд со кафиња во раце поминувајќи покрај Заев и фотографирајќи се додека тој разговараше со новинари“ коментира МКД.МК.

Фотои:МКД.МК

SHARE