Обвинителството ќе го гони говорот на омраза на Тричковски

Од МВР соопштија денеска сооппштија дека за говорот на омраза на поранешниот новинар Бранко Тричковски известено е Оосновното јавно овинителството.

Неговите статуси на Фејсбук меѓу кои и последниот во кој шири антисемитизам, ја вознемирија јавноста.

SHARE