Од 12 август се укинува сонцето од Кутлеш

Првото знаме на независна Македонија, повеќе нема да може да се види во јавна употреба, а тоа важи и за сите објекти на кои во јавниот простор е истакнато сонцето од Кутлеш. На места кои не може да се отстрани, ќе се поставии соодветна апликација дека Сонцето, всушност е дел од хеленската култура. Expres.mk уште … Continue reading Од 12 август се укинува сонцето од Кутлеш