Од денеска бесплатен градски превоз за пензионерите

Од денеска одново се враќа бесплатно користење на јавниот превоз кое важи за возрасните жени со и над 62 години и мажи со и над 64 години.

Според ЈСП, одлуката зе донесена во консултација со надлежните институции.

SHARE