Од полноќ „дизелот“ 65 денари, „суперот“ 75,5

Цените на бензините и на дизал горивото од полноќ ќе бидат повисоки за два денара.

Ова е резултат на последната одлука на Регулаторната комисија за енергетика, според која новата цена на Еуросупер 95 ќе биде 73,5  денари, а Еуросупер 98 75,5 денари.

Новата цена на „дизелот“ ќе биде 65 денари.

 

SHARE

Comments are closed.