Од што единствено се возбуди Игор Дурловски?

Оперската ѕвезда и осомничен за тероризам за случајот 27 април Игор Дурловски со порака во врска со написите на италијанскиот весник Ла Верита.

Дурловски се обидува да ги гледа позитивните работи во скандалот.

“Во целава саупница најмногу ме возбудува фактот што италијанскиот весник го користи вистинското име на мојата татковина”.

Во своите извештаи Ла Верита зборува само за Македонија и ниту еднаш не спомна Северна.

SHARE