Од утре до вторник наутро нема градски превоз во Скопје

Од утре од 11 часот па се’ до вторник (26.05.2020 год) до 05 часот, нема да функционира јавниот превоз во Скопје .

Прекинот на сообраќањето на автобусите на ЈСП Скопје и приватните превозници е согласно Одлуката на Влада за забрана на движење на населението во посочениот период.

SHARE