Одложена интерпелацијата за министерот Спасовски

Претседателот на Собранието, Талат Џафери денеска ја одложи седницата за интерпелација за министерот на МВР, Оливер Спасовски.

Барање за интерпелација побара опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

Интерпелацијата на министерот Спсовси е единствената точка на дневен ред на 86 седница.

За денеска спикерот Џафери ја закажа 88 седница.

SHARE