Офф. нет.мк: Кога Трендо ќе го фати Павле жив

Неверојатно видео на макфакс.мк кое што го селектира порталот off.net.mk а во кое главна улога е пратеникот Павле Богоевски од СДСМ.

Видеото на кое се гласа за одземање на пратеничкиот имунитет најдобро ја прикажува македонската политичка реалност преполна со импровизации, аматеризам, незнаење и волунтаризам.

Видеото на овој линк

https://m.off.net.mk/net-roulette/lokalno/shepkachot

SHARE