Оглас за ЈПМП: Индиции за 280 случаи на изборна корупција

На еден ден пред распуштање на Собранието ЈП Македонска Пошта распишува оглас за 280 нови вработувања.

Не е тајна дека луѓе што не се поддржувачи на СДСМ и ДУИ и од кои се очекува да го дадат својот глас за овие две партии имаат минимални шанси да се вработат во државната компанија која со години тоне во долгови.

Последна вест

Кој ја злоупотребува Германија за политички пресметки во Македонија

Expres.mk анализа: Зошто германски државен медиум ја напаѓа првата македонска министерка Еврејка?

SHARE