Ограбена банка во Ѓорче Петров

Вооружен грабеѓ се случи утрово во експозитурата на „НЛБ Банка“ во скопската населба Ѓорче Петров.

Веста ја потврдија и од менаџментот на банката од каде соопштуваат сека наскоро ќе биде објавено колку пари се украдени.

Во април беше ограбена експозитура на оваа банка во Чаир.

SHARE