По бројните реакции, изненадување и разочараност во јавноста од казната во висина од 200 евра што треба да ја плати професорката Мирјана Најчевска за „боење“ на објектот на полициската станива „Беко“ за време на „Шарената револлуција“ свој придонес на социјалните мрежи даде и Игор Дурловски.

„Општествено корисна работа. Наместо 200€ казна нека ја исчисти оградата од мостот кај МНР“, напиша Дурловски на Фејсбук.

. https://www.facebook.com/igor.durlovski/posts/2528243800527515

SHARE