Ориѓански: Неселениево само на будалаштини верува

Музичарот и несуден директор на Македонскиот културен центар во Тирана, денеска со уште една навреда за граѓаните:

„Како со вакво население? Има два начина, да ги притегнеш сериозно или да им кажуваш лаги, ама какви лаги, онакви, најпрости, најглупи, на пример, ако излезеш од дома, ќе ти падне ку*от… или не знам, ќе ти опадне косата ако не носиш маска …. ако се собирате во групи, нема да се омажи ќерка ти … така некако…

Тој само на такви будалаштини верува“, пишува Ориѓански на Фејсбук.

SHARE