Основана нова политичка партија – „Интегра“

Комплетен сет на демократски и економски реформи, темелна институционална реорганизација на општеството, се дел од идејните решенија кои ги нуди новата конзервативна партија „Интегра“ која денеска беше претставена на македонската јавност.

Претседателот на партијата Љупчо Ристовски вели дека „Интегра“ ќе дејствува самостојно, независно од сите, дека сами ќе го градат нивниот пат, не оставјќи го СДСМ на власт, ниту па имаат намера да го вратат ВМРО на власт.

SHARE

2 Коментари

  1. Mnogu bitno ti bese da go spomnes Bejli na krajot od debatnata emisija, pred nekolku meseci a idejata za zacuvuvanje na Makedonija ti splasna nesto

  2. Еве уште една тешка будала која ќе лови гласови на заблудените овци, инаку верни гласачи на ВМРО-ДПМНЕ.

Comments are closed.