Оставката на директорот на „Шутка“ ќе важи од – мај!?

За оставката на директорот на истражниот затвор „Скопје“, ќе се дебатира по претседателските избори, соопшти денеска портапаролот на владата.

„Оставката на директорот на истражниот затвор „Скопје“, Ѓоко Котевски е нотирата до Владата, но според сите законски прописи, истата ќе биде разгледувана по претседателските избори“ објави Миле Бошњаковски.

SHARE