„Отиде датумот море хеј“ (ВИДЕО ПАРОДИЈА)

Неуспехот на министрите за надворешни работи и за европски прашања на земјите-членки на Европска унија да се усогласат на состанокот на Советот за општи работи околу почетокот на преговорите со Македонија и со Албанија од комичен агол:

SHARE