Отиде и кодот МК – која земја ја претставува Заев на НАТО?

Прашање на македонската активистка Ана Дукоска до премиерот Заев и министерот Димитров.

Која е земјата НОМ (NOM) која стои во официјалниот протокол за седењето на премиерот Заев на самитот на НАТО во Лондон.

Иако на виното што вчера Заев. У го даде на генералниот секретар Столтенберг пишуваше МК во НАТО денеска земјава во кодот се нарекува НОМ (NOM) скратено од Nort Macedonia што не е предвидено никаде.

SHARE