Откриени 33 илегални мигранти од Пакистан

Министерството за внатрешни работи објави дека вчера при проверка на возило биле откриени 33 илегални мигранти од Пакистан.

На околу 400 метри од автомобилот, на стариот пат Скопје-Гевгелија, полицијата забележала двајца сомнителни возачи. Осомничените се уапсени и однесени во полициската станица Неготино.

Се работи за две лица од Велес Б.С. (36) и Г.Т (36).

SHARE