OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Речиси 600 килограми марихуана ае „фатени“ од граничната полиција на јужниот граничен премин „Златарево“ со македонија, пишуваат бугарски медиуми.

„Тревата“ била скриена бункер во товарен камион кој  влегувал од Македонија до Бугарија.

Според документите, камионот бил празен против но по контрола од бугарските власти била откриена  забранетата супстанција.

SHARE

2 Коментари

Comments are closed.