Ова е изборен грабеж, но на „арамиската СДС“ нема да ѝ трае радоста, ѝ вети синот на Верушевски!

Александар Верушевски, син на претседателот на Комисијата за внатрешни работи на СДСМ и советник на лидерот Зоран Заев кога беше премиер, Зоран Верушевски, со остра и директна порака до партијата за изборите.

SHARE