“Ова со пе*ерите да не се шири, угледот е во прашање…” (ВИДЕО Пародија)

По вчерашното ветување на премиерот дека нема да дозволи еден педер да му ја урне владата на Твитер илјадници коментари и по некоја видео пародија.

Во оваа пародија Заев “го глуми” легендарниот Среќко Шојиќ кој бара “ова со педерите да не се шири затоа што е во прашање угледот на фирмата”.

SHARE