Падна министерот Садула Дураки (ВИДЕО)

Вчера, за време на прошетката низ Старата скопска чаршија по повод 110 годишнината од албанската азбука, министерот за екологија имаше мала непријатност.

Слегувајќи по скали министерот Садула Дураки се лизна падна, но веднаш се подигна откако Талат џафери му помогна и го фати под рака.

SHARE