Падна влада.мк – vlada.mk (ФОТО)

Веќе неколку часа е паднат сајтот на Владата на Република Македонија.

Владата вечерва не објавува што е причината за недостапноста на сајтот vlada.mk преку кои Владата ги информира граѓаните за своите
активности.

SHARE