Палмер: Обвинувањата за Јанева бараат сериозен одговор

САД поддржуваат истрага за шефицата на СЈО Катица Јанева, изјави рече Метју Палмер, заменик-помошникот државен секретар. „Такви сериозни обвинувања бараат сериозен одговор“ – вели Палмер.  Ако постојат докази, тогаш соодетно обвинение ќе биде можност за властите и Северна Македонија да покажат почитување на владеење на правото, кое преставува фундаментална основа што ќе ѝ помогне на … Continue reading Палмер: Обвинувањата за Јанева бараат сериозен одговор