Панчевски: Дали за 5.000 евра, Катица ќе добие условна?

СРАМ ЗА ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО: Со ваква квалификација лажат народ сите треба да се разрешат, Јовевски и Русковска се срам за јавното обвинителство! Најмалку три години затвор но максимум 20 години затвор но штетата е мала 5.000 евра па и казната ќе биде условена! ПАРАДА ИЛИ ШТО???

SHARE