Поранешниот претседател на Основен суд Скопје 1, Владимир Панчевски, реагира на одредениот домашен притвор за бившата шефица на Специјалното јавно обвинителство, Катица Јанева.

„ЕКСКЛУЗИВНО: Катица Јанева во истиот куќен притвор со Лазар Јанев, потенцијален обвинет и потписник на сомнителните договори во 1ТВ??! ДРЖАВА ЛИ Е ОВА, ИНСТИТУЦИИ ЛИ СЕ???“, коментира Панчевски на Твитер.

„Катица ќе издржува притвор со директно вмешаниот син Лазар Јанев кој е на слобода! Лудило или Вирус???“, вели тој во уште еден твит.

SHARE