Пановска за јавно бесење на претседателот Иванов

Поранешната главна и одговорна уредничка на МТВ во времето на Социјалистичка Република Македонија, Ана Пановска пишува за варијантата јавно бесење на претседателот Иванов.

Пановска во колумна за неделникот Фокус во која зборува за несреќата на Македонија вели дека ако не се смени името и уставот, земјата повеќе ќе ја нема ваква каква што ја знаеме.

Таа смета дека и бесењето на споменикот на Александар Велики на плоштад и укинувањето на партијата ВМРО-ДПМНЕ во таков случај нема да помогнат.

SHARE

Comments are closed.