Во стил на видео серијалот на СДСМ „30 прашања…“ со нивни функционери, на „Радио.МОФ“ на Фејсбук објави 30 одговори од студент Александар од домот „Кузман Јосифовски-Питу“ .

Студентот Александар, кој вели дека кога неговиот живот кога би бил филм би се викал „Самоуништување“, со прошетка низ домот дава интересни одговори за доброи познатите услови во студенстките домови.

SHARE