Професорката на Правен факултет и поранешна пратеничка на СДСМ Ана Павловска Данева на сподели статус по скандалот „Рекет“.

„Нема поголема навреда за правниот систем на една држава од тоа со него да управува и владее Боки Тредичи“ – напиша професорката на Фејсбук.

SHARE