Пазар сепак направен – A1on ја потсети Шеќеринска што зборувала за амнестија (ВИДЕО)

Во рубриката Проверка со факти порталот А1он ја потсетува вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шеќеринска што зборувала за амнестија и простување на учесниците на настаните од 27 април.

Во видеото од мај 2017 година таа вели: Нема да се пазариме за амнестија
Во последното од овој месец нејзините позиции се сосема спротивни.

Сега воториот човек во СДСМ вели дека е подготвена не само да прости туку и да поддржи таков закон.

Видеото на А1он

SHARE