Пендаровски доби докази за да го избрка својот најблизок соработник во кампањата (ФОТО + ВИДЕО)

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски на дебатата во Сител јавно вети дека ако некој во неговиот тим ја навредувал професорката Гордана Сиљановска веднаш ќе го избрка од кампањата. Дебатата на Сител се уште незавршена а Пендаровски веќе доби докази со кои ако држи до зборот мора да го избрка шефот на централниот штаб на неговата … Continue reading Пендаровски доби докази за да го избрка својот најблизок соработник во кампањата (ФОТО + ВИДЕО)