Во вечерашново гостување на ТВ Алсат шефот на државата Сртево Пендаровски со различен став од премиерот кој денеска предупреди дека е можно да се одложат изборите закажани за 12 април.

Закажување на датумот на изборите по 6 месеци беше неопходно заради формирањето на Техничката влада 100 дена пред изборитев вели претседателот во емисијата „200“ на Алсат.

SHARE