Пендаровски не би гласал за Амди Бајрам, Брат Љубе и Стојанче “Ќерамида”

SHARE

2 Коментари

 1. Стево, ѓубре едно фашистичко! РАСИСТИЧКО! Хитлер еден!

 2. СУШТИНА НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР:

  СЕ РАБОТИ ЗА ПРОСТИТУИРАЊЕ НА ДРЖАВА МАКЕДОНИЈА, КАКО МЕЃУНАРОДЕН СУБЈЕКТ!

  ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ ПРЕКУ ДОГОВОРОТ ЗА ИМЕТО!

  ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ! ПРЕДМЕТ Е: ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!

  ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ И СО МЕЃУНАРОДНОТО И СО ДОМАШНОТО ПРАВО!

  ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ПРОСТИТУЦИЈА, ДЕЛО ПРОТИВНО НА ЈАВЕН МОРАЛ! ПРОДАЖБАТА НА ДЕГНИТЕТОТ И ОБРАЗ ЗА МАТЕРИЈАЛНИТЕ ВРЕДНОСТИ!

  СО ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР СДСМ ИСПРОСТИТУИРА НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ И ДОСТОИНСТВОТО НА НАРОДОТ!

  СДСМ ГО ПОСРАМИ НАРОДОТ!

Comments are closed.